14 медичних спецавтомобілів відправились евакуювати та рятувати життя військових на найгарячіші напрямки фронту. Джипи, пікапи й швидкі з необхідним медичним обладнанням поїхали до різних військових підрозділів: полку «Азов» , українських прикордонників, Нацгвардії та спецслужб.

Ця волонтерська ініціатива на підтримку Збройних Сил України стала можливою завдяки співпраці представників Української Ради Миру, Міжнародної громадської організації «Рада з екологічної безпеки», Посольства Королівства Бельгії в Україні, Бельгійської волонтерської спільноти та соціального проєкту «Українська місія Ігоря Вітенка».

Київська політехніка теж долучилася до благодійної справи. Передання таких автомобілів уже втретє проводять на території КПІ.

«За цей час за підтримки КПІ було передано понад 20 транспортних засобів. Тому ми хочемо подякувати фонду Ігоря Вітенка, з яким КПІ має тісну співпрацю. Ми щодня зміцнюємо наші партнерські відносини. І будемо дуже РАДІ, якщо й надалі матимемо можливість спільними зусиллями підтримувати ЗСУ», — зазначив Вадим Кондратюк, проректор з адміністративної роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Дата події